De

Seite: 3 для диспетчеров

Anzahl der Beiträge — 76

ага - точно
радует что Ув. Александр Владимирович пишет без ошибок и умеет свою точку зрения понятно изложить :) - планка растет :)
остался сущий пустяк - толково парню объяснить, что "...підприємницька діяльність здійснюється самостійно та на власний ризик..."
хотя какие его годы :)

Александр

Шановний Сан Санич, з великою радістю вислухаю виступ з ваших вуст на тему "Про підприємницьку діяльність в Україні" (для порівняння, можливо ви володієте більш повною інформацією, ніж Олександра Кужель)
0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 11:24):

Шановний Сан Санич, з великою радістю вислухаю виступ з ваших вуст на тему "Про підприємницьку діяльність в Україні" (для порівняння, можливо ви володієте більш повною інформацією, ніж Олександра Кужель)

А Ви, шановний, Олександрі Кужель не дуже довіряйте, в неї своя контора перевезень є...

І вона не в гаражі працює, головою Держкомпідприємництва... :)

Александр.

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Teilen

А Ви, шановний, Олександрі Кужель не дуже довіряйте, в неї своя контора перевезень є...

І вона не в гаражі працює, головою Держкомпідприємництва... :)

Александр.
[/quote]
Дякую, дядя Саша, за пораду... :)
0
0
Teilen
Олександре Володимировичу, я Вам краще про самостійність та власний ризик :)...
Одна пані, знайома знайомих, влітку минулого року продала в Києві 3-х кімнатну квартиру (по цінам минулого року :)) - гроші отримала в американській валюті :) Якщо Ви пам’ятаєте - на той час курс по НБУ 5,05 :)
Через малий відрізок часу долар починає падати до 4,5 - і ця пані від великого розуму іде і міняє всю сумму на гривні :)
Ще через деякий невеликий відрізок часу долар починає стрімко дорожчати, і пані ходить б’ється головою об стіни.
Ця пані могла переконвертувати свої гроші в евро, фунти, тугрики :) - не суттєво в що - вона тупо їх поміняла на гривні...
У мене до Вас питання: хто їй лікар? Продовжуючи думку: хто Вам лікар?
І до чого тут пані Кужель? Ви маєте велику довіру до влади? Дійсно? На Вашу думку, пробачте, це від великого розуму?

Олександр
СС :victory:
0
0
Teilen

Олександр

Не зовсім розумію ваше запитання... вас хтось просив займатись лікуванням?
Тут до вас прохання не влаштовувати аукціони, не збивати і так мізерні ставки, інвестуйте у майбутнє!!!!
Те що ви (чи ваші колеги) на одній-двох поїздках увірвете половину ставки, ще не говорит, що так буде завжди... знаходяться не такі жадібні конкуренти, яких влаштовує лише третина ставки і т.д. Замовнику відкриваються очі!!!!! Якщо Київська експедиція змогла знайти машину на 300 грн. дешевше, ніж завжди, то значить і своя місцева щось приховує....
От я дивуюсь.... Стоїть загрузка Київ-Сарни (борошно) 1500 грн. По-перше, сам груз такий, що і намокнути може, тобто можливі збитки, по-друге, загружають майже 25 т. Проста математика: 1500грн ділимо на 25000 кг борошна, получається 6 коп на одному кг, якщо ставку збільшити на 1000 грн, то вийде 2500/25000= аж 10 коп на одному кг....
Так скажіть мені, хто такий жадібний? Замовник, якому "невмоготу" додати до вартості борошна ще нещасних 10 коп., чи експедитори, які змагаючись за загрузку, щоб заробити свої від 50 до невідомо скільки грн., так гноблять перевізника, годячи замовнику, якому що 6 коп, що 10, різниці нема...????
0
0
Teilen
и в мыслях не было заниматься "лікуванням" :)...
Саша, примеры - это хорошо. Только давайте будем помнить что у всякой медали, как минимум две стороны и что на примерах ничего нельзя доказать и ничего нельзя опровергнуть :)
я могу массу встречных "напримеров" привести, когда перевозчики устраивают аукционы - ну бывают ситуации :)
только когда это делает перевозчик - он всего лишь предпреимчивый и хваткий :)
а когда экспедитор, то он...

меня просто умиляет, когда кто то пытается решить сколько мне зарабатывать :)
ну не смог я обрезать половину ставки...ну не получилось :( - облом - кто то поехал дороже - значит мне надо сделать выводы и в следующий раз кусать треть :)

Саша, наш разговор ни о чем :) Просить можно у женщины :) - а тут надо просто ждать :) Така моя думка :)

Александр
0
0
Teilen
Konto wurde gelöscht
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 12:33):

Олександр

Не зовсім розумію ваше запитання... вас хтось просив займатись лікуванням?
Тут до вас прохання не влаштовувати аукціони, не збивати і так мізерні ставки, інвестуйте у майбутнє!!!!
Те що ви (чи ваші колеги) на одній-двох поїздках увірвете половину ставки, ще не говорит, що так буде завжди... знаходяться не такі жадібні конкуренти, яких влаштовує лише третина ставки і т.д. Замовнику відкриваються очі!!!!! Якщо Київська експедиція змогла знайти машину на 300 грн. дешевше, ніж завжди, то значить і своя місцева щось приховує....
От я дивуюсь.... Стоїть загрузка Київ-Сарни (борошно) 1500 грн. По-перше, сам груз такий, що і намокнути може, тобто можливі збитки, по-друге, загружають майже 25 т. Проста математика: 1500грн ділимо на 25000 кг борошна, получається 6 коп на одному кг, якщо ставку збільшити на 1000 грн, то вийде 2500/25000= аж 10 коп на одному кг....
Так скажіть мені, хто такий жадібний? Замовник, якому "невмоготу" додати до вартості борошна ще нещасних 10 коп., чи експедитори, які змагаючись за загрузку, щоб заробити свої від 50 до невідомо скільки грн., так гноблять перевізника, годячи замовнику, якому що 6 коп, що 10, різниці нема...????

В соседней ветке, один господин, посоветует Вам купить себе мукомольный заводик и тогда Вы будете знать ответы на Ваши вопросы.

Владимир из Киева.
0
0
Teilen

Александр

Хай хто бере участь в аукціоні, чи то перевізник, чи то експедитор... ні у одного, ні у другого мудрості НЕМА.
До такого експедитора просто неможливо ставитись з довірою після такого, а до перевізника - з повагою....
0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 12:50):

Хай хто бере участь в аукціоні, чи то перевізник, чи то експедитор... ні у одного, ні у другого мудрості НЕМА.
До такого експедитора просто неможливо ставитись з довірою після такого, а до перевізника - з повагою....

"...от многих знаний многие печали..." :)
долой нал и 100 грн на каГточку - деньги должны ходить банковскими счетами :)
а доверие - это про другое - это у Вас уже подмена понятий - по форме вроде как верно - а по сути нет :)...

Александр
0
0
Teilen
Сан Санич, признавайтесь, по кожній ставці влаштовуєте аукціон?
0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 13:00):

Олександре Володимировичу - покажіть мені того, хто ткне в мене пальцем :)
0
0
Teilen

Щось ви втікли від відповіді... у мене закладаються підозри.... :)
0
0
Teilen

А пачему левое пиредние калесо у вас белое??? :)

Александр. :)

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Teilen
а так красивше :)
- какой Сашка?
- а Белое Колесо :)....

Александр :)
0
0
Teilen
Хлопці!!!
і шо, ви всі тут аукціоністи?
(шкода нема такого смайліка з великими очима...)
0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 13:21):

Хлопці!!!

У нас фсьё єсть:

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП "Регина", 22.03.2009 13:24):

Хлопці!!!

У нас фсьё єсть:

0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 13:27):

ЦитатаЦитата (ЧП "Регина", 22.03.2009 13:24):

Хлопці!!!

У нас фсьё єсть:

саме те, що треба
:)

0
0
Teilen
Konto wurde gelöscht
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 12:50):

Александр

Задам и я Вам вопрос. Старый как мир.
Вы когда вступали на стезю этого бизнеса, на что расчитывали?
Зачем Вам диспетчера и экспедиторы? Что Вы сделали(исключительно для себя),что бы работать на прямую с грузовладельцем?

Или же Вы один из тех,кто видел в интернете много заявок по грузам? И бегом в банк за фурой.

Я таких парочку знаю. Им уже и от машины продавать нечего.:(

Владимир.
0
0
Teilen
ЦитатаЦитата (ЧП Довбенюк, 22.03.2009 11:24):

"Про підприємницьку діяльність в Україні" (для порівняння, можливо ви володієте більш повною інформацією, ніж Олександра Кужель)

Нет такого слова "чинить помощь", зато есть слово "чинить препятствия", и есть такое слово "чиновник". :)

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Teilen

Loggen Sie sich ein, um Nachrichten senden zu können

Wer liest das Thema:

Benutzer 0/ Gäste 0
Neue Themen