У мене до Вас питання: хто їй лікар? Продовжуючи думку: хто Вам лікар?
Олександр
Не зовсім розумію ваше запитання... вас хтось просив займатись лікуванням?
Тут до вас прохання не влаштовувати аукціони, не збивати і так мізерні ставки, інвестуйте у майбутнє!!!!
Те що ви (чи ваші колеги) на одній-двох поїздках увірвете половину ставки, ще не говорит, що так буде завжди... знаходяться не такі жадібні конкуренти, яких влаштовує лише третина ставки і т.д. Замовнику відкриваються очі!!!!! Якщо Київська експедиція змогла знайти машину на 300 грн. дешевше, ніж завжди, то значить і своя місцева щось приховує....
От я дивуюсь.... Стоїть загрузка Київ-Сарни (борошно) 1500 грн. По-перше, сам груз такий, що і намокнути може, тобто можливі збитки, по-друге, загружають майже 25 т. Проста математика: 1500грн ділимо на 25000 кг борошна, получається 6 коп на одному кг, якщо ставку збільшити на 1000 грн, то вийде 2500/25000= аж 10 коп на одному кг....
Так скажіть мені, хто такий жадібний? Замовник, якому "невмоготу" додати до вартості борошна ще нещасних 10 коп., чи експедитори, які змагаючись за загрузку, щоб заробити свої від 50 до невідомо скільки грн., так гноблять перевізника, годячи замовнику, якому що 6 коп, що 10, різниці нема...????