Доброго дня!
Користуюся цим сервісом вперше. Це напевно найбільший сайт по перевезеннях, тут прочитав дуже багато інформації і довідався багато нового.
Раніше перевезеннями не займався, але на даний момент виникли обставини, дякуючи яким, я маю можливість взяти вантажний автомобіль з напівпричепом класу євро3, вантажопідйомністю 20т, обємом 86м.куб. тент.
А тому прошу поради тих хто в цій справі давно, допоможіть розібратися та відповіжте на питання, такі як:
Чи варто займатися перевезеннями?(по моїх примітивних розрахунках на одному км. можна заробляти більше ніж 2.5грн, середній пробіг в місяць 8000км, наскільки це твердження правильне?)
Яка оптимальна кількість автомобілів для того щоб впевнено себе почувати в цьому ринку, одного вистачить, більші компанії не задавлять?
Де знайти вантажі, хорошого експедитора, диспетчера в Івано-Франківській області чи регіоні? Яка географія перевезень з Івано-Франківської області?
Чи варто займатися міжнародними перевезеннями, чи тільки внутрішніми? Які вигідніші, а які більш потребніші, і чому?
На даний момент в мене працює фірма, чи можу я просто відкрити новий квед щоб займатися перевезеннями, чи потрібно створити нову фірму і чи в штаті обовязково повинен бути бухгалтер, водія потрібно оформляти як водія, чи як водія-експедитора? Крім одержання ліцензії на перевезення, які документи ще необхідні, як при внутрішніх так і при зовнішніх перевезення, а також що означає "візьму під ТІР" ?
Дуже буду вдячний за допомогу!
Вот так набирается "мудрости" двадцатилетний студент на информационном портале...
...только попутно(догрузом) пытаясь перепродать автотехнику ЕМУ не принадлежащую и пустить пыль в глаза якобы имея фабрики, заводы, магазины, пароходы.
Но НИГДЕ Люклян Ярослав-Володимир Петрович НЕ ЗАРЕГИСТРИРОВАН в качестве собственника, учредителя либо наёмного сотрудника!
Учитесь молодой человек - это лучше, с мошенничества начинать свою жизнь - закончите на нарах!!!