І ще сьогодні мала такий інцидент:зранку виставила завантаження,але повисіло на сайті воно буквально хвилин 15.так як після того я його зняла.А воно оказується довго і нудно висіло на такому сайті як my-trans.com ,на я кому я навіть не зареєстрована,але як недивно у них є уся база данних яка є на ларді і висять повністю безкоштовно усі завантаження і транспорт який викидувався до глюків на ларді.Питання як це можливо,невже хтось з лардівських злив усю базу.Мене це, наприклад, обурило чому хтось без мого відома має виставляти завантаження без моєї згоди.Після короткої неприємної дискусії із менеджером тієї "конторки" відповіді на свої питання я не отримала як то кажуть "а в ответ тишина".Чи не здається вам це дивним що теж за що ми платимо гроші на ларді на тому сайті висить безкоштовно.Говорила з багатьма своїми колегами перевізниками усі в шоці з даної ситуації.Коли це все закінчиться.....
К сожалению-это обратная сторона того, что Ларди не борется с теми, кто перекачивает на их сайт загрузки с Деллы, а уже дошло и до того, что просто копируют заявки и с самого Ларди. Поэтому другие умники считают, что воровство с сайта на сайт это впорядке вещей.
Я разговаривал с умными людьми, так они сказали, что технически это сделать, что два пальца... главное иметь доступ к закрытым заявкам. И если Ларди хочет прекратить воровство- надо просто выяснить кто оплачивает сайт для таких целей.