Рус
Страница: 14 Цены на перевозки по Украине
Тема закрыта
Количество постов — 476
ну так ниЗЗя жыж жить в обществе и быть от него свободным
...
продолжаю утверждать, что участники ветки "хит парад" и жалобщики на низкие цены - не тем по жизни занимаются...
разгонять на фиг...
хотелось бы аргументов "контра"
...
...продолжаю утверждать, что участники ветки "хит парад" и жалобщики на низкие цены - не тем по жизни занимаются...
разгонять на фиг...
хотелось бы аргументов "контра"
...Я повність вас підтримую. Прийшла пора зупинити транспорт, і не їздити за соляру і на обід. Колеса зношуються, запчастини дорогі за що працювати за дякую. Потрібно всім договоритись з якого числа і по яке зупинити перевезеня і хай на тачках возять.
Я третій день в Харькові чекаю загрузку ... І я ЇЇ дочекаюсь по НОРМАЛЬНІ ЦІНІ!!!!!
та ну на
...
мабуть, від дружини втекли
...
...мабуть, від дружини втекли
...Та ні поїхав гроші заробити....
...а іле коштує вислати Вас із Харкова до Тернопіля?..
Повоніть...
Повоніть...
я нерозумію чому з дому мені платяь 4гр.км а назат тільки на солярку що бідніші?
цього тижня робив перевезення із Чехію до нашої неньки
...
хлопці почали насміхатися, що був напрочь байдужий і до перевізника і до вантажу...
а коли запитали - пояснив, що вантаж коштує дешевше, ніж саме перевезення...
це до чого...
у нас публічний діалог - тут не може бути "позвони"
...
"позвони" - це ті перевезення, які, по класифікації Бойченко, "возглавляют список востребованности"
...
...
іле Ви коштуєте?..
...хлопці почали насміхатися, що був напрочь байдужий і до перевізника і до вантажу...
а коли запитали - пояснив, що вантаж коштує дешевше, ніж саме перевезення...
це до чого...
у нас публічний діалог - тут не може бути "позвони"
..."позвони" - це ті перевезення, які, по класифікації Бойченко, "возглавляют список востребованности"
...
...іле Ви коштуєте?..
Ціна вантажу це окрема розмова....
...і, все таки, скільки буде коштувати відправити вантаж із Харкова до Тернопіля?..
...і, все таки, скільки буде коштувати відправити вантаж із Харкова до Тернопіля?..
3500
цілком адекватна цифра...
і чого Ви тормозили, поки її озвучили?..
і чого Ви тормозили, поки її озвучили?..
3500
...ай-яй-яй
...как жЫж вы цельный год перебивались?..
так вас гнать надо метлой поганой из занимаемых стульев...
мафынки у них стоят - и они этим гордятся...ужОООс...
"ужос" - это, катаясь за копейки, убивать свои машины и при этом давать возможность другим на себе заработать! Ланос у таксиста зарабатывает больше, чем АВТОПОЕЗД...ЭТО КАК ВООБЩЕ????
так продай свой поезд ...и купи три Ланцака.....вот те и щастя....
о
...
ведмежатко знайшлося
...
брате, пробач - ти дуже не вчасно телефонував в понеділок - через те і не взяв трубу
...
а іле ти коштуєш із Харкова на західну?..
...ведмежатко знайшлося
...брате, пробач - ти дуже не вчасно телефонував в понеділок - через те і не взяв трубу
...а іле ти коштуєш із Харкова на західну?..
о
...
ведмежатко знайшлося
...
а іле ти коштуєш із Харкова на західну?..
...ведмежатко знайшлося
...а іле ти коштуєш із Харкова на західну?..
1 оЭро за км.
...фуражка не злетить?..
Чесно вам скажу вчора я пропунував 3000 мені їхнедали сьогодні попонував теж саме за грузи на окрему машину . Кортше сетуація тут кпська. Але ми сильні ми переживемо!!!!!!
Не сваріться ми сильні коли ми дружні!!!!!!!!!!!!!
3500
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы