Tr

Sayfa: 2 Акт от управления Укртрансбезпеки

Gönderiler — 28
Статья 5 Закона об автомобильном транспорте:
Державне регулювання та контроль у сфері автомобільного транспорту реалізується шляхом проведення центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування економічної, тарифної, науково-технічної та соціальної політики, ліцензування, стандартизації та сертифікації на автомобільному транспорті, задоволення потреб автомобільного транспорту в паливно-енергетичних і матеріально-технічних ресурсах і транспортних засобах.

Этой статьей органы наделяются полномочиями, а в статье 6 уже расписано подробнее кто что делает. Парируй :)

Сергей, где написано про тахо или журнал??? Давай не превращать беседу глухого с слепым...То, что держава забезпечуе то понятно...Вот тупой вопрос, что держава может забезпечувать, если у меня нет тахо в камазе?!

0
0
Paylaş
Я вибачаюсь за втручання в "беседу слепого с глухим".
Але якщо є ті хто дуже розбирається в нормативно-правовій базі України, то допоможіть автору оскаржити постанову УТБ в суді. Отримайте позитивне рішення суду та викладіть у вільний доступ ссилку на рішення суду. І вся армія внутрішніх перевізників роздрукує це рішення та махатиме цим рішенням перед носом транспортників. Не кажучи вже про застосування цього рішення в рамках прецендентного права, хоча мені здається, що в Україні воно не застосовується.
1
0
Paylaş
Я вибачаюсь за втручання в "беседу слепого с глухим".
Але якщо є ті хто дуже розбирається в нормативно-правовій базі України, то допоможіть автору оскаржити постанову УТБ в суді. Отримайте позитивне рішення суду та викладіть у вільний доступ ссилку на рішення суду. І вся армія внутрішніх перевізників роздрукує це рішення та махатиме цим рішенням перед носом транспортників. Не кажучи вже про застосування цього рішення в рамках прецендентного права, хоча мені здається, що в Україні воно не застосовується.

Розумієте у чому справа?! Автор не шукає адвоката,але якщо у Вас є бажання, та не бути у бесіді «сліпим або глухим», Ви можете проспонсировать цю справу. Дуже сподіваюсь, що Ваші слова є не порожні, судячи за Ваш клопіт за усю армію «шаровиків», в якої звісно, особисто Ви себе не вважаєте … :D

0
0
Paylaş
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 13.11.2016 16:33):
Сергей, где написано про тахо или журнал??? Давай не превращать беседу глухого с слепым...То, что держава забезпечуе то понятно...Вот тупой вопрос, что держава может забезпечувать, если у меня нет тахо в камазе?!

Там написано, что гос.орган обеспечивает СТАНДАРТЫ. По этим стандартам(приказы, которые ты якобы можешь не исполнять) у тебя должен стоять тахограф, который адаптирован и метрологически поверен. И пофиг, КАМАЗ или ЗИЛ-130.

Господин Матюк Н.И.! Проблема автора в том, что он создал тему на форуме без подкрепления сканами протоколов. Я как тахографист могу помочь перевозчику оспорить решение, если есть что оспаривать. У меня в последнее время вообще возникает ощущение что я зарабатываю копейку не из-за знаний "как поставить, настроить", а из-за знаний "как противодействовать", что очень печально. Был на днях клиент, желающий заменить цифровой тахограф(последнего поколения, очень круто) на шайбовый. Объяснил плюсы, минусы замены, минут 10 перевозчик думал и сказал: пускай водители работают правильно. Я лично недополучил условных 500грн, но страна получила нормальный автомобиль ЕВРО-5, который будет возить опасный груз. Возможно даже по правилам.
С уважением,
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей! :)
0
0
Paylaş
Пане Сергію! (ООО "ГИЛЕРА";)
Де Ви побачили, що я бажаю записатись в адвокати та чому сприйняли моє повідомлення, як якусь турботу про "шаровиків". Зараз всі шаровики, в тому числі і я. Просто Ваші повідомлення прочитають багато людей і виберуть неправильну тактику в протистоянні з УТБ. Замість адаптувати тахограф за 300 грн (на два роки) будуть вимагати показать закон. І попадуть на більше. Так що Ваша точка зору має право на життя, але видавати її за істину в останній інстанції, м'яко кажучи некоректно.
Просто вчора була ситуація. Стою на ринку, торгую. Іде два поліціянти з УБЕЗ. Підходять.
-"Документи на господарську діяльність".
-"У мене власна продукція"
-"Документи на походження товару"
-"Ось справка і паспорт"
-"Вибачте. Удачної торговлі". І все. 5-ть хвилин. А якби я вимагав закон і як заправський адвокат перевіряв їхні повноваження? Півгодини-година нервів.
2
0
Paylaş
Доречі підчас вищеописаної перевірки сусідів-конкурентів як вітром здуло. Хоча після того, як поліцейські забрались геть, навколо мене зібравсь цілий мітинг, де всі навперебій мені розказували, що по закону я не мав нічого показувати.
І увага чому: бо я заплатив містове і мені дали папірець з номером. Отак ось. Не більше і не менше ) ) )
1
0
Paylaş
Де Ви побачили, що я бажаю записатись в адвокати та чому сприйняли моє повідомлення, як якусь турботу про "шаровиків". Зараз всі шаровики, в тому числі і я. Просто Ваші повідомлення прочитають багато людей і виберуть неправильну тактику в протистоянні з УТБ. Замість адаптувати тахограф за 300 грн (на два роки) будуть вимагати показать закон. І попадуть на більше. Так що Ваша точка зору має право на життя, але видавати її за істину в останній інстанції, м'яко кажучи некоректно.
Просто вчора була ситуація. Стою на ринку, торгую. Іде два поліціянти з УБЕЗ. Підходять.
-"Ось справка і паспорт"
-"Вибачте. Удачної торговлі". І все. 5-ть хвилин. А якби я вимагав закон і як заправський адвокат перевіряв їхні повноваження? Півгодини-година нервів.

Якось мене зупинили з кавуном на Нижніх Воротах, такі самі з УБЕЗ...кажуть покажи сертифікати на кавун, або поїдеш з нами до дівок. Я б погодився, але часу не мав, а на питання сертифікату сказав: " Що купив дуже великого хряка в Хусті, та везу кавуни щоб готувати його"... Не знаю, пішли ті хлопці до дівок, але від мене ніяких документів не отримали...:)

1
0
Paylaş
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 14.11.2016 21:29):
-"Ось справка і паспорт"

Якось мене зупинили з кавуном на Нижніх Воротах, такі самі з УБЕЗ...кажуть покажи сертифікати на кавун, або поїдеш з нами до дівок. Я б погодився, але часу не мав, а на питання сертифікату сказав: " Що купив дуже великого хряка в Хусті, та везу кавуни щоб готувати його"... Не знаю, пішли ті хлопці до дівок, але від мене ніяких документів не отримали...:)

Вибачаюсь, "годувати" ...:)

0
0
Paylaş

Mesaj gönderebilmek için giriş yapın

2/2

Konuyu okuyanlar:

Kullanıcılar 0 / Misafirler 0
Yeni konu
İlgili konular