Всі плачемо.І ставки малі і диспаливо дороге.І дармовози перебивають ціну.
А провина в тому,що" баранів куча".А ми всі люди із своїми сім"ями.Наші діти і наші жінки також хочуть жити добре.Проблема невтому,що людина купила
машину і хоче заробляти більше.А проблема в тому,що нафтотрейдери,цукровики та інші мають свої правила гри.І любий "лівак"їх непоміняе.Коли будуть ассоціації грузоперевізників із своїми диспетчерами,своїми правилами то ніякий "дармовоз" небуде робити погоди.
[/quote]
Скажу вам так,згідний,потрібно,щоб були ассоціації.Не на перекор і не в назло, а для того,щоб перевізник знав,що він захищений і є така спілка яка його захищає.Я уявляю реакцію яку може викликати мій пост,але я хочу,щоб те,що я пишу читали не як привід для злорадстваі і різних кривотолків,а як те що написано.
Ассоціації вже є і є вони в багатьох областях.Так,погоджуюсь ,що вони ще не є такими потужніми і всесильними,як того хотілося-б...але...Їх створюють люди,які є такими самими перевізниками,як і інші.І в кожного з них є своя робота,свої обов’язки перед сім’єю,в кінці кінців вони прості люди і нікому нічого не повинні.Але вони працюють,пробують змінити і покращити щось в нашій галузі.Так,може в них не все виходить і не све зразу..Але не помиляється тільки тей,хто нічого не робить.І не потрібно думати,що ассоціації,це противага комусь,що це ворог-ні,це просто спілка людей,які захищають себе,іменно ЗАХИЩАЮТЬ...Важливо те,що це не хтось прийшов,якийсь жирний дядя,а кожен перевізник...І мудрі диспечера повинні позуміти,що тільки узгоджено перевізник-експедиція зможуть зробити лад,не відразу(навіть діти не відразу родяться після того як їх зробили,а через 9 місяців)на все потрібен час.Тяжкко пояснити кожному,що без перевозок в країні вмре все,поїзд хліб до магазину не довезе і кораблем на стройку не доїдеш,да і літак дошки з пилорами не забере...Є ,звиайно така техніка,як кравчучки,правда тоннаж не великий і на кожну китайщів не систачить під такий об’єм перевезень...
Ми повинні в решті-решт зрозуміти свою вагомість і значимість..Досить просто і банально...Все інше виходить з цього розуміння...
[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не асоціації потрібні, потрібен профсоюз як для перевізників так і для експедицій.В якому процюватимуть особисто не зацікавлені люди,наймані працівники.
Чому питання асоціацій з їхніми логістичними центрами не ставало принамі два роки тому,коли робота була?
По-перше, нас стало багато, по-друге, роботи стало значно меньше порівняно з тим коли "перевізники" ще так не масово не розмножувалися.
Якщо "перевізники" будуть розмножуватись в таких темпах то і в асоціаціях для них роботи не вистачить, тоді що?
Дуже хотілося б почути вашу відповідь.Дякую.
[/quote]
Добрий день.
Згідний з Вами.Роботи стало менше за границею і багато перейшли на "внутрянку",тарифи по "Ларді" з мінусом таможні мало чим відрізняются.
Перевізники не розмножуються,ми виживаем.Кредити ніхто не дае.А на сьогодні купляти фуру,те саме що пхати голову в петлю.І нема різниці що це буде профсоюз,ассоціація,кооператив або ПП.Яккщо ти один,це одне ,якщо нас двое,це інше,якщо багато і всі з одаковими проблемами ,це однодумці ,своїми думками,своїм стажем роботи.І коли за тобою стоять колеги,свої диспетчера,юристи я думаю що робота стане цікавішею.