Шайбы нужны но пока нет дорог не получится придерживаться режима труда. Дорог нет. Стоянок тоже. А по поводу того что я на весах нарушил то Вы Евдомаха посмотрите видео. Как же тогда веса проходят поверку если они не правильный вес показывают?Как может быть разница почти в три тонны? Наверное мне на ходу кто то свой груз догрузил. ))))
Ви, Гавриленко, зовсім (ну абсолютно!!!) нічого не зрозуміли з того, про що я написав!
Повторюю!
Почну з того, що повторно на протязі однієї поїздки Вас не мали права зважувати.
Ви, просто, пред'являєте квиток минулого зважування, і все, питання закрите!
Далі.
Тим, що Ваш автомобіль, таки, зважили повторно і отримали занадто різні дані, транспортники дуже сильно підставилися, і при правильному використанні Ваших документів про зважування, їх можна добряче присадити!
Але для цього не на форумі (та ще й не в тему) писати, а звернутися у ту ж Укртрансбеспеку зі скаргою, доклавши копії документів про зважування.
Повірте, це дуже серйозний аргумент!
Та тільки Ви ж цього не зробили і не зробите, я знаю.
Замість цього, Ви апелюєте до нас, своїх колег, які нічим, окрім поради, допомогти Вам не можуть.
До того ж, розмова тут ведеться про норми робочого часу, а не про ваговий контроль.
Хоча, зрозуміти Вас можна і обурення Ваше має підстави.
А , щодо шайб і чіпів, то їх, так само, два рази за зміну перевіряти не мають права, і в ЄС, як правило так і поступають.
Мало того, так і треба поступати, це буде правильно!
Але , для початку водій має про це ЗНА-ТИ!
І ще одне:
"З'їжджати" на якість доріг і відсутність парковок - то зайва і тупа розмова,
і зветься вона одним словом - ДЕ-МА-ГО-ГІ-Я!
Я із 78-го року проїздив за кермом,
і слухати про те, що на протязі 9-годинної зміни на відстані 400 - 600 км водій не зміг визначити для себе місце нормальної парковки - то дурна балачка!