Tr
Sayfa: 9 Весы
Gönderiler — 1861
Скажу проще , я могу позволить себе стоять еще очень долго, и приэтом есть хлеб с маслом и икрой , ездить мне необезатеольно , меня возят ....
Жаба?, сопляк , разсмешил , маме роскажешь что тебе за перегруз доплачивают аж 200гр , ... !
Теперь о главном !, просто веди себя культурно .... учись...., нерасказывай глупости что *за перегруз плотят нормальные деньги* ,здесь нет детей чтобы слушать этот брет , глупого ребенка .....,
Жаба?, сопляк , разсмешил , маме роскажешь что тебе за перегруз доплачивают аж 200гр , ... !
Теперь о главном !, просто веди себя культурно .... учись...., нерасказывай глупости что *за перегруз плотят нормальные деньги* ,здесь нет детей чтобы слушать этот брет , глупого ребенка .....,

Не видалили?
Вибачте, але сам стиль написання та купа орфографічних помилок і вказує на те хто тут сопляк. А проти того що ви ікру з маслом їсте я зовсім нічого не маю проти. Мені подобаються люди, які вміють заробляти. А на рахунок "культурно себе вести" - питання не до моїх вчителів.
Про які 200грн йде мова? Я нічого подібного не писав. Та й не цікаво мені скільки вам, 20-30-40 тонникам, платять за перегрузи.
Я тут з іншим запитанням:
Чи можуть ЗАКОННО загнати авто категорії "В" для проходження габаритно-вагового контролю?
І цікавить саме - (ЗАКОННО)
Чому саме мене це цікавить (та й не тільки мене, бо знаю принаймні 3 чол в яких данні ТП по тарі не зходяться з реальними), я виклав вище.
Всім нормальних Законів та гарних заробітків!
Кажется, что вчера мы тему эту закрыли ЧП МФО! Думаю здесь ниодного поста нет без орфографических ошибок , и незатого что человек неграмотный , да и здесь на форуме она (грамотность) до задницы , смысл посыла ясен всем . Но для Вашего удовлитворения , запишусь на курсы секретаря , вот тогда буду быстро ,грамотно печатать !!!
Кажется, что вчера мы тему эту закрыли ЧП МВО! Думаю здесь ниодного поста нет без орфографических ошибок , и незатого что человек неграмотный , да и здесь на форуме она (грамотность) до задницы , смысл посыла ясен всем . Но для Вашего удовлитворения , запишусь на курсы секретаря , вот тогда буду быстро ,грамотно печатать !!!
отредактировал ........
отредактировал ........
Бодя так у тебя теперь буде профффессия СЕКРЕТАРЬ-МАШИНИСТ.Как я понял для вождения фур свыше 200 кубов наших категорий мало,надо права машиниста?
Олег
Олег
Давно хочу спросить у коллег,что делать когда
по вине не добросовестьного (заказчика или грузоотправителя)
авто попадает на весы. Ведь не всегда можно определить
вес самому.
по вине не добросовестьного (заказчика или грузоотправителя)
авто попадает на весы. Ведь не всегда можно определить
вес самому.
Скажу проще , я могу позволить себе стоять еще очень долго, и приэтом есть хлеб с маслом и икрой , ездить мне необезатеольно , меня возят ....

Не видалили?
Вибачте, але сам стиль написання та купа орфографічних помилок і вказує на те хто тут сопляк. А проти того що ви ікру з маслом їсте я зовсім нічого не маю проти. Мені подобаються люди, які вміють заробляти. А на рахунок "культурно себе вести" - питання не до моїх вчителів.
Про які 200грн йде мова? Я нічого подібного не писав. Та й не цікаво мені скільки вам, 20-30-40 тонникам, платять за перегрузи.
Я тут з іншим запитанням:
Чи можуть ЗАКОННО загнати авто категорії "В" для проходження габаритно-вагового контролю?
І цікавить саме - (ЗАКОННО)
Чому саме мене це цікавить (та й не тільки мене, бо знаю принаймні 3 чол в яких данні ТП по тарі не зходяться з реальними), я виклав вище.
Всім нормальних Законів та гарних заробітків!
Попробуйте йти від зворотнього. Коли Ваше авто категорії "В" заганяють на ваги, поцікавтесь, яким
законодавчим актом України керуються ДАЙці
???Що Ваше авто виглядає на 38 тон і більше?...чи нагрузка на од. вісь становить 7 тон і більше ?
Дякую Ігоре.
Тобто при спробі загнати авто на ваги ДАІшник ще має доказати що в мене автомобіль який підлягає зважуванню. Бо так скоро дійде до того що бравий інспектор, зупинивши пасажирський бус і прикинувши на око що там сидить 14 пасажирів кожен вагою 100+/- (а по ТП вантажопідйомність лише 1т), скаже воділі - Ви зобов'язані пройти ваговий контроль...
Ось що я знайшов на безмежних просторах інтернету, шукаючи відповідь на своє запитання. Можливо дещо повторю з того що було написано раніше, але, думаю хтось знайде і для себе щось цікаве.
Мабуть не потрібно говорити про те, що в даний час нормативно-правова база, що регламентує діяльність дорожніх організацій у сфері здійснення габаритно-вагового контролю, має безліч колізій. Використовуючи ці прогалини в українському законодавстві, багато автоперевізників або успішно оскаржують здійснення вагового контролю і виграють судові процеси, або взагалі ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ від проведення ГВК їх транспортних засобів.
Наведу найбільш прості, легальні і доступні способи уникнення вагового контролю на пересувному пункті вагового контролю (ППВК).
Почнемо з того, що нормативна база передбачає проведення контролю вагових і габаритних параметрів великовантажних та великогабаритних транспортних засобів. Згідно з п. 22.5 Правил дорожнього руху великовантажним вважається транспортний засіб, фактична маса якого понад 38 тонн. Технологічний регламент проведення ГВК в Україну допускає перевищення вагових параметрів (похибка обладнання) +2%, у підсумку великовантажним буде вважатися транспортний засіб фактичною масою понад 38,76 т. Нормативно-правової бази здійснення зважування невеликовагових ТЗ (масою до 38т) в даний час в Україна не існує. Тобто, зважувати Газелі і ЗІЛи (а тим більше виписувати квитанцію на оплату) працівники пунктів габаритно-вагового контролю не вправі!
Будь-яке вагове устаткування повинне бути сертифіковане і раз на півроку пройти перевірку в органах Держстандарту (цього вимагає Технологічний регламент ГВК, затверджений Наказом Укравтодору та МВС України 07.05.2008 № 219/198). В даний час ДП "Одесастандартметрологія" своїм листом від 26.04.2010г. заборонило використовувати вагове обладнання Cheklode Freeweight (яке, до речі використовується на всіх ППВК в Україну), тому що воно використовується не за призначенням (для комерційного зважування) і не пройшло перевірку в Держстандарті на придатність до зважування автотранспорту. Вже на підставі цього водій має право відмовитися від зважування його автомобіля.
Робота ППВК здійснюється в місцях, передбачених Укравтодором та узгоджених з ДАІ згідно затвердженого відділом габаритно-вагового контролю ВАТ "ДАК" Автомобільні дороги України " графіка. Водій має право вимагати копію графіка і лист-погодження ДАІ та Укравтодору на роботу ППВК саме на тій ділянці дороги, де його зупинили для зважування. При невідповідності місця фактичної роботи ППВК з графіком або при зважуванні в неузгодженому з ДАІ та Укравтодором місці, водій має право відмовитися від проведення вагового контролю його транспортного засобу.
Майданчик, на якому проводиться робота ППВК повинен відповідати вимогам Технологічного регламенту проведення ГВК:
- Відстань до житлової забудови - не менше 500м;
- Видимість на даній ділянці повинна бути не менше 350 м в обидві сторони;
- Рівна поверхня з поперечним і поздовжнім ухилом не більше 3 ‰;
- Тверде покриття (асфальтобетонне-або цементобетон) без тріщин і вибоїв;
- Ширина площадки для зважування не менше 7 м;
- Укріплений металевими куточками приямок для платформи ваг. У виняткових випадках допускається зважування одиночного (або невеликої групи) автомобілів з використанням вирівнюючих доріжок.
Невідповідність майданчика хоча б одному із зазначених вище параметрів є підставою для оскарження правомірності проведення ГВК або відмови від його проведення.
Після зважування на пересувному пункті стягувати плату за проїзд шляховики не в праві, тому що згідно з пп. 9-10 Порядку здійснення ГВК (затвердженого Постановою КМУ від 27 червня 2007 р. № 879) на пересувному ПГВК здійснюється попередній ваговий контроль. А плата за проїзд стягується лише при проведенні точного вагового кнтролю, який проводиться на стаціонарних ПГВК. Якщо у працівників пересувного пункту після зважування виникли передумови вважати, що вагові параметри транспортного засобу (або навантаження на вісь) перевищують допустимі, то вони зобов'язані направити такий ТЗ у супроводі наряду ДАІ до найближчого діючого стаціонарного пункту ГВК.
Застосування блокаторів коліс також є незаконним, тому що вони можуть застосовуватися лише в межах стаціонарних пунктів вагового контролю та на спеціально обладнаних майданчиках (штрафмайданчиках), яких в Україні немає!
Думаю, слід згадати і про те, що Укравтодором визначені маршрути руху транспортних засобів зі збільшеними ваговими параметрами без оформлення дозволу на проїзд та додаткової оплати (перелік подібних маршрутів можна знайти на сайті Укравтодору).
Також Укравтодор за певних кліматичних умовах (при підвищенні температури повітря вище 28 градусів за Цельсієм) має право вводити обмеження руху транспортних засобів вдень, а по деяких маршрутах - цілодобово.
З вересня місяця 2010 року всі облавтодори (на балансі яких знаходяться пункти вагового контролю) перейшли на неповний робочий тиждень (з вихідними днями в п'ятницю, суботу, неділю). Тому здійснення роботи ППВК у вихідний день (з п'ятниці по неділю) є незаконним.
Можливо зараз в них діє інший графік роботи.
При наявності будь-яких спірних моментів бажано зібрати якомога більше документів (копія акту зважування, копія акту про застосування блокаторів коліс, тощо), зафіксувати все що відбувається на фото або відео, знайти свідків. Це допоможе довести неправомірність дій працівників ППВК і стягнути з шляховиків матеріальний і моральний збитки. Можна скористатися допомогою фахівців юридичного департаменту Асоціації міжнародних автоперевізників, які, як показує практика, допомогли багатьом водіям. На сайті АсМАП України діє "гаряча лінія" для водіїв великовантажних транспортних засобів. На телефон довіри можна не дзвонити. Перевірено мною особисто на вінницькій лінії. Вони з тими хто заганяє на ваги велосипеди з двома пасажирами з одного корита хавають.
Підводячи підсумки, можна сказати, що грамотно водій зможе довести неправомірність дій працівників пересувних комплексів габаритно-вагового контролю в Україні. Прецеденти винесення судових рішень на користь автоперевізників за позовами про неправомірне ваговому контролі на ППВК в Україні вже є.
Тобто при спробі загнати авто на ваги ДАІшник ще має доказати що в мене автомобіль який підлягає зважуванню. Бо так скоро дійде до того що бравий інспектор, зупинивши пасажирський бус і прикинувши на око що там сидить 14 пасажирів кожен вагою 100+/- (а по ТП вантажопідйомність лише 1т), скаже воділі - Ви зобов'язані пройти ваговий контроль...
Ось що я знайшов на безмежних просторах інтернету, шукаючи відповідь на своє запитання. Можливо дещо повторю з того що було написано раніше, але, думаю хтось знайде і для себе щось цікаве.
Мабуть не потрібно говорити про те, що в даний час нормативно-правова база, що регламентує діяльність дорожніх організацій у сфері здійснення габаритно-вагового контролю, має безліч колізій. Використовуючи ці прогалини в українському законодавстві, багато автоперевізників або успішно оскаржують здійснення вагового контролю і виграють судові процеси, або взагалі ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ від проведення ГВК їх транспортних засобів.
Наведу найбільш прості, легальні і доступні способи уникнення вагового контролю на пересувному пункті вагового контролю (ППВК).
Почнемо з того, що нормативна база передбачає проведення контролю вагових і габаритних параметрів великовантажних та великогабаритних транспортних засобів. Згідно з п. 22.5 Правил дорожнього руху великовантажним вважається транспортний засіб, фактична маса якого понад 38 тонн. Технологічний регламент проведення ГВК в Україну допускає перевищення вагових параметрів (похибка обладнання) +2%, у підсумку великовантажним буде вважатися транспортний засіб фактичною масою понад 38,76 т. Нормативно-правової бази здійснення зважування невеликовагових ТЗ (масою до 38т) в даний час в Україна не існує. Тобто, зважувати Газелі і ЗІЛи (а тим більше виписувати квитанцію на оплату) працівники пунктів габаритно-вагового контролю не вправі!
Будь-яке вагове устаткування повинне бути сертифіковане і раз на півроку пройти перевірку в органах Держстандарту (цього вимагає Технологічний регламент ГВК, затверджений Наказом Укравтодору та МВС України 07.05.2008 № 219/198). В даний час ДП "Одесастандартметрологія" своїм листом від 26.04.2010г. заборонило використовувати вагове обладнання Cheklode Freeweight (яке, до речі використовується на всіх ППВК в Україну), тому що воно використовується не за призначенням (для комерційного зважування) і не пройшло перевірку в Держстандарті на придатність до зважування автотранспорту. Вже на підставі цього водій має право відмовитися від зважування його автомобіля.
Робота ППВК здійснюється в місцях, передбачених Укравтодором та узгоджених з ДАІ згідно затвердженого відділом габаритно-вагового контролю ВАТ "ДАК" Автомобільні дороги України " графіка. Водій має право вимагати копію графіка і лист-погодження ДАІ та Укравтодору на роботу ППВК саме на тій ділянці дороги, де його зупинили для зважування. При невідповідності місця фактичної роботи ППВК з графіком або при зважуванні в неузгодженому з ДАІ та Укравтодором місці, водій має право відмовитися від проведення вагового контролю його транспортного засобу.
Майданчик, на якому проводиться робота ППВК повинен відповідати вимогам Технологічного регламенту проведення ГВК:
- Відстань до житлової забудови - не менше 500м;
- Видимість на даній ділянці повинна бути не менше 350 м в обидві сторони;
- Рівна поверхня з поперечним і поздовжнім ухилом не більше 3 ‰;
- Тверде покриття (асфальтобетонне-або цементобетон) без тріщин і вибоїв;
- Ширина площадки для зважування не менше 7 м;
- Укріплений металевими куточками приямок для платформи ваг. У виняткових випадках допускається зважування одиночного (або невеликої групи) автомобілів з використанням вирівнюючих доріжок.
Невідповідність майданчика хоча б одному із зазначених вище параметрів є підставою для оскарження правомірності проведення ГВК або відмови від його проведення.
Після зважування на пересувному пункті стягувати плату за проїзд шляховики не в праві, тому що згідно з пп. 9-10 Порядку здійснення ГВК (затвердженого Постановою КМУ від 27 червня 2007 р. № 879) на пересувному ПГВК здійснюється попередній ваговий контроль. А плата за проїзд стягується лише при проведенні точного вагового кнтролю, який проводиться на стаціонарних ПГВК. Якщо у працівників пересувного пункту після зважування виникли передумови вважати, що вагові параметри транспортного засобу (або навантаження на вісь) перевищують допустимі, то вони зобов'язані направити такий ТЗ у супроводі наряду ДАІ до найближчого діючого стаціонарного пункту ГВК.
Застосування блокаторів коліс також є незаконним, тому що вони можуть застосовуватися лише в межах стаціонарних пунктів вагового контролю та на спеціально обладнаних майданчиках (штрафмайданчиках), яких в Україні немає!
Думаю, слід згадати і про те, що Укравтодором визначені маршрути руху транспортних засобів зі збільшеними ваговими параметрами без оформлення дозволу на проїзд та додаткової оплати (перелік подібних маршрутів можна знайти на сайті Укравтодору).
Також Укравтодор за певних кліматичних умовах (при підвищенні температури повітря вище 28 градусів за Цельсієм) має право вводити обмеження руху транспортних засобів вдень, а по деяких маршрутах - цілодобово.
З вересня місяця 2010 року всі облавтодори (на балансі яких знаходяться пункти вагового контролю) перейшли на неповний робочий тиждень (з вихідними днями в п'ятницю, суботу, неділю). Тому здійснення роботи ППВК у вихідний день (з п'ятниці по неділю) є незаконним.
Можливо зараз в них діє інший графік роботи.
При наявності будь-яких спірних моментів бажано зібрати якомога більше документів (копія акту зважування, копія акту про застосування блокаторів коліс, тощо), зафіксувати все що відбувається на фото або відео, знайти свідків. Це допоможе довести неправомірність дій працівників ППВК і стягнути з шляховиків матеріальний і моральний збитки. Можна скористатися допомогою фахівців юридичного департаменту Асоціації міжнародних автоперевізників, які, як показує практика, допомогли багатьом водіям. На сайті АсМАП України діє "гаряча лінія" для водіїв великовантажних транспортних засобів. На телефон довіри можна не дзвонити. Перевірено мною особисто на вінницькій лінії. Вони з тими хто заганяє на ваги велосипеди з двома пасажирами з одного корита хавають.
Підводячи підсумки, можна сказати, що грамотно водій зможе довести неправомірність дій працівників пересувних комплексів габаритно-вагового контролю в Україні. Прецеденти винесення судових рішень на користь автоперевізників за позовами про неправомірне ваговому контролі на ППВК в Україні вже є.
Весовой контроль на дорогах или "весовой беспредел" в Украине?
http://avtocars.biz/avtomobilnie-novosti/vesovoie-kontrol-na-dorogax-ili-vesovoie-bespredel-v-ukraine.html
http://avtocars.biz/avtomobilnie-novosti/vesovoie-kontrol-na-dorogax-ili-vesovoie-bespredel-v-ukraine.html
Весовой контроль на дорогах или "весовой беспредел" в Украине?
Да и так понятно было: Люклян(ЧП МВО) вернулся...

P.S. Кстати, информация в статейке устаревшая, полистайте начало темы: есть продуманные дополнения в осенней "пастанове" Азарова за 2010 год полностью ломающее наши наработки...
Україна понад усе!
Олександр
как ммжно разговаривать с автодором и где найти управу???? Вес груза 19880.выехали с одессы на днепр. остановили на центролите- общая 38100. взяли чек. остановили в коблево-общая 38140- взяли чек. в днепре загоняют на веса-40570!!!!! стали оформлять. МАШИНА ПОД ПЛОМБОЙ.номер указан в ттн.дозвонились в киев ругались 3 часа.машину отпустили-ответ вам крупно повезло что был чек иначе вас поставили б на штраф площадку. на требование дать чек о перегрузе порвали и выгнали водителя. начальник алексей владимирович тел 0503615115 просто ничего не хочет слушать- ну может быть водитель случайно не так заехал. на требование еще раз заехать- просто перегородили веса и не дают заехать-что делать с этими грабителями?????????????????????????????????????????
Я не раз уже писал,добавлю еще раз - в суд!!!собирайте отвесы,как доказательную базу,фото и замеры площадки на которой стоят веса,наверняка она уже 7-ми метров и в суд!
У меня сегодня была второе заседание суда по второму делу о перегрузах.Упираются ...барбосы...
Но я их переломлю,ибо правда на моей стороне!
У меня сегодня была второе заседание суда по второму делу о перегрузах.Упираются ...барбосы...
Но я их переломлю,ибо правда на моей стороне!Еще не вечер...
Якщо площадка вужча 7-ми метрів то на неї краще взагалі не заїжджати. Пояснити що ваги встановлені з відхиленням від Регламенту ((його краще з собою возити)). Вони в такому разі говорять: "Та ви просто знаєте що в вас перегруз, тому й не хочете їхати на вагу". Та й нехай собі говорять. Те ж саме вони говорять і коли хотять загнати на вагу на іншій стороні дороги. Протокол все-одно не складуть бо знають що ви напишете в поясненні - "Незгоден через те, що встановлення вагів не відповідає вимогам Технологічного Регламенту проведення ГВК".
Та й взагалі перед тим як їхати на ГВК-розводняк ((ваги ж ніколи менше того що є не покажуть, тільки більше)) краще все перевірити. Від сертифікату, графіка роботи і до температури повітря. Вони за це не б'ють. А за той час що ви щось там шукаєте в їхніх документах, чи бігаєте з лінійкою, кілька ваших колег проїде не зупинені ДАЙцьом за браку місця і подумки вам подякують. Іншим разом можете й ви бути на їхньому місці.
Та й взагалі перед тим як їхати на ГВК-розводняк ((ваги ж ніколи менше того що є не покажуть, тільки більше)) краще все перевірити. Від сертифікату, графіка роботи і до температури повітря. Вони за це не б'ють. А за той час що ви щось там шукаєте в їхніх документах, чи бігаєте з лінійкою, кілька ваших колег проїде не зупинені ДАЙцьом за браку місця і подумки вам подякують. Іншим разом можете й ви бути на їхньому місці.
Я так понял что ни кто не может меня заехать на весы при весе до 38тн. А какие действия Даишника, при моем отказе, забрать документы, выписать протокол, штраф площадка ?
А какие действия Даишника, при моем отказе, забрать документы, выписать протокол, штраф площадка ?
Расстреляет на обочине!
Всем привет. Хочу рассказать всем о моём "приключении" на посту МАНГУШ 27.04.2011 в 21.00. Всё это дело снимал видеорегистратор установленный у меня в машине. Итак: в указанное время, еду я из Красного Луча ( Луганская обл. ) в Джанкой, на посту Мангуш останавливает меня ИДПС. Подходит, и не представившись, говорит заехать на веса, въезд на которые я проехал метров на 30 по его-же указанию жезлом на предпологаемое место остановки. Я говорю: Представтесь и предьявите Ваше удостоверение. Тогда он представляется и показывает удостоверение на имя Зевако В.М. Я ему: Как Вы себе представляете мой заезд на веса?, а он говорит: Задним ходом, я проконтролирую. И это в 21.00, темнотище ничего не видно. Я соглашаюсь. Еду задом, при этом меня объехали 4 машины пересекая двойную сплошную. Подъезжаю я к весам и останавливаюсь. Ко мне подходит какой-то чел и начинает рассказывать мне о процедуре прохождения вессового контроля. Я ему говорю: А Вашим весам можно доверять? Предьявите мне свидетельство о поверке весов и свидетельство о государственой метрологической аттестации. Он говорит: Идите в Газель и посмотрите. Я говорю: Никуда я не пойду, приносите сюда, а иначе на веса я не заеду. Я должен убедиться, что им можно доверять. ( Я ехал без перегруза и поэтому не переживал, решил задолбать их, а точнее заставить работать как положено по технологическому регламенту.) Так я простоял минут 40. Никого естественно в это время не взвешивали. Решил позвонить адвокату ( его номер я нашёл в книге 100 аргументов Караваева против штрафов в гаи. Кстати по его просьбе я вылаживаю его номер 0676911001, просил раздавать всем и звонить по любому вопросу с гаи). Адвокат сказал, что я всё правильно сделал и чтоб позвонил в облосное управление гаи и высказал жалобу на данного инспектора. Мотив - нахождение моих документов у инспектора более 20 минут, приказ движения задним ходом навстречу движущимуся транспорту да ещё и в тёмное время суток, что противоречит приказу мвд 111. Я позвонил, сказал, в ответ они конечно-же начали прикрывать ж-пу инспектору и рассказывать, что он ничего не нарушил. Но сказал, что позвонит на пост и розьяснит ситуацию. Ещё минут через 10 работники укравтодора запаковали свои веса и уехали. Тут мне перезванивает адвокат и говорит чтоб я звонил на 102 и подал заявление о возможно готовящимся преступлении в отношении меня. Я позвонил и они выслали следственно оперативную группу. Минут через 15-20 гаишник приносит мне доки и говорит, что напишет на меня жалобу в прокуратуру, что я ЗАБЛОКИРОВАЛ работу вессового комплекса, и желает счастливого пути. Но не тут то было. Так как я вызвал милицию, то должен был её дождаться. Я сообщил об этом инспектору, он аж подпрыгнул ( не ожидал, что водители на такое способны). Приехала оперативная группа и мы начали "разбор полетов". Тут следователь начал на меня давить и говорить согласился на "мировую" и разойтись без суда и следствия. Я сначало было согласился, но потом подумал, что они влепят мне ложный вызов, и решил идти до конца. Написал заявление на имя начальника ГУМВД с просьбой разобраться в этом деле и наказать виновных. Так-же написал пояснение, где описал всё в малейших деталях. В итоге уехал я в 02.30 ночи с чувством глубокого удовлетворения. Советую всем: ПЕРЕД заездом на веса проверить все документы на них, а так-же распечатать технологический регламент по этой ссылке И всегда давать отпор независимо от того есть перегруз или нет. И, в скором будующем, укравтодор продаст свои веса в колхозы картошку взвешивать. Всем удачи, ни гвоздя ни жезла. Спасибо.
Ссылка на сайт Дорожный контроль
Настоятельно рекомендую посетить данный сайт. Вы узнаете очень многое.
Настоятельно рекомендую посетить данный сайт. Вы узнаете очень многое.
+101
Еще не вечер...
"И всегда давать отпор независимо от того есть перегруз или нет"
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
А також при безпідставних зупинках!
ЗУ про міліцію, ст.11, п.2 (співробітник міліції має право перевірити посвідчення особи та інші документи у разі підозри у вчиненні правопорушення)
Цікаво дивитися на інспектора коли він намагається щось видумати на запитання "В якому ж правопорушенні ви мене підозрюєте?". Часто відповідь - якась там операція. Один мені в Сквирі ((кінець лютого)) в 15 градусів морозу зморозив - "Операція "Первоцвіт". Ото розвеселив на ніч!

ЗУ про міліцію, ст.11, п.2 (співробітник міліції має право перевірити посвідчення особи та інші документи у разі підозри у вчиненні правопорушення)Цікаво дивитися на інспектора коли він намагається щось видумати на запитання "В якому ж правопорушенні ви мене підозрюєте?". Часто відповідь - якась там операція. Один мені в Сквирі ((кінець лютого)) в 15 градусів морозу зморозив - "Операція "Первоцвіт". Ото розвеселив на ніч!
"И всегда давать отпор независимо от того есть перегруз или нет"
ЗУ про міліцію, ст.11, п.2 (співробітник міліції має право перевірити посвідчення особи та інші документи у разі підозри у вчиненні правопорушення)
Цікаво дивитися на інспектора коли він намагається щось видумати на запитання "В якому ж правопорушенні ви мене підозрюєте?". Часто відповідь - якась там операція. Один мені в Сквирі ((кінець лютого)) в 15 градусів морозу зморозив - "Операція "Первоцвіт". Ото розвеселив на ніч!

ЗУ про міліцію, ст.11, п.2 (співробітник міліції має право перевірити посвідчення особи та інші документи у разі підозри у вчиненні правопорушення)Цікаво дивитися на інспектора коли він намагається щось видумати на запитання "В якому ж правопорушенні ви мене підозрюєте?". Часто відповідь - якась там операція. Один мені в Сквирі ((кінець лютого)) в 15 градусів морозу зморозив - "Операція "Первоцвіт". Ото розвеселив на ніч!
нада была сказать что в буде 12 мсяцов ща едем в лес будем падснежники соберать тагда ты ево тоже развеселил наноч.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapın
Yeni konu
İlgili konular
Совершенно верно Олег
, просто теперь незнаю что и делать сосвоими 172 кубами