Рус

📢 УВАГА! ВЛАСНИКАМ АВТОПАРКІВ ТА КЕРІВНИКАМ ТРАНСПОРТНИХ КОМПАНІЙ!

Количество постов — 1
Звільню вашого логіста та водія від нічних дзвінків, стресу на кордонах та сорваних рейсів!Мене звати Антон Лисенко. Я професійний міжнародник з 18-річним стажем на рефах, тентах та цистернах. Базуюся в Болгарії (Варна / Девня) та пропоную ПОВНИЙ ВІДДАЛЕНИЙ СУПРОВІД, диспетчеризацію та ведення ваших автопоїздів за маршрутами: EU / TR / RO / BG.Що я повністю беру на себе під ключ:🔹 ДИСПЕТЧЕРИЗАЦІЯ 24/7 ТА ВИРІШЕННЯ ФОРС-МАЖОРІВ:Якщо водій встав вночі на кордоні, виникли проблеми з пломбою чи документами — питання вирішується миттєво. Без вихідних та свят. Повний супровід від завантаження до вивантаження.🔹 МОВНИЙ ЩИТ НА КОРДОНАХ (TR / BG / RO):Вільно володію болгарською, румунською, турецькою та англійською мовами. Митниця, фітосанітарія (БАБХ), брокери, транспортна поліція (ДАИ/BAG) — під моїм особистим контролем. Чітко знаю процедури та нюанси на Капикуле, Хамзабейли, Сиреті та Порубному.🔹 ЖОРСТКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА GPS ТА ТАХОГРАФОМ:Моніторинг руху, залишків палива, температурного режиму рефрижераторів. Контроль режимів праці та відпочинку водія (561). Забудьте про дикі штрафи від європейських транспортних інспекцій!🔹 ПОШУК ТА ЗАКРИТТЯ ВІГІДНИХ ФРАХТІВ:Знаходжу завантаження на Туреччину та Європу, жорстко торгуюся з експедиціями, оформлюю договори та перевіряю контрагентів.🔹 МІСТ МІЖ ВОДІЄМ ТА ОФІСОМ:18 років за кермом. Говорю з вашими водіями на одній, зрозумілій їм шоферській мові. Знімаю напругу, координую дії без конфліктів та зайвих нервів для офісу.🏁 Ваше перевезення — це більше не ваша проблема. Це моя турбота!Ви отримуєте готовий віддалений відділ логістики та кризового менеджера в одній особі за розумну щотижневу абонплату за машину.📞 НА ЗВ'ЯЗКУ 24/7 (Viber / WhatsApp / Telegram):📱 +380990095909📱 +359876177720📩 Пишіть в особисті повідомлення, обговоримо умови під ваш автопарк!
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 1 / Гостей 18
Пісоцький Сергій Миколайович
Новые темы