Доброго дня, Пані та Панове!
Хочу поділитись з Вами своїм враженням, від не завершенної співпраці з даним перевізником.
ТОВ«Мерс-Транс»Код ЄДРПОУ45314532
Україна, 08131, Київська обл., Бучанськийр-н, село Софіївська Борщагівка,вулиця Щаслива, будинок 20, квартира 94
АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
IBAN: UA433052990000026000020137309
також фігурував як
ФОП Левон Владислав Юрійович
Цей перевізник пообіцяв забрати довантаження з Миколаїва до Мубарек (Узбекистан) в сцепку, а саме в причіп

Знадобилось не багато часу, на погодження перевезення від замовника, але сам Владислав дочекався.

Сам Владислав дуже повільна людина, по часам листування можна зрозуміти, але все ж таки дочекався документів, про що я повідомив, що вже все оформлю в понеділок оформлю.
В понеділок, після вивчення документів, розуміємо, що номери були надані на фуру, нагадаю що номери повинні були бути на сцепку, а саме завантаження в приціп повинно було бути.
Дзвоню Владиславу, запитую, за номери, на що Владислав каже, що помилився номера і зараз скине нові номери

як бачите, Владислав не зовсім оперативна людина і якщо його попросити щось швидко зробити, він це скоріше за все проігнорує. Натомість, і ігнорував мої дзвінки, що пів дня не міг до нього додзвонитись, та зрозуміти, чи взагалі все актуально, чи ні? Через інших контактних осіб, все ж таки Владислав вийшов на зв'язок і запевнив, що все добре і в силі.
Але вже ввечорі, очікував мене новий сюрприз, те що забрати наш вантаж все ж таки не вийде і вибачається. Але що мені ті вже вибачення? Якщо Владислав цілий день протягнув з номерами і запевнивши що все добре, ввечері вже відмовляється від своїх слів? Тому на ларді був написаний поганий відгук, який модератори вчасно вже видалили, через те що не було заявки, а як її підписати, якщо номери не вірні, та і гадаю що навряд Владислав би підписав заявку, якщо вже заздалегідь міг знати що відмовиться.
Але після публікаї відгуку, далі ще цікавіше стало, почались погрози для початку.

а потім вже і дії, Владиславу буває іноді сумно здається і він полюбляє бувати на подібних тг каналах
в перший день вже "ответочки" від Владислава, якось не зробив доказів, але цей бовдур, завбув виправити ім'я іншого тг акаунту і відправив від свого імені, те з чим Владислав полюбляє займатись.
Є інші доказил, але впевнений що саме від нього все це

Писали люди, які зацікавлені, в подібному, поржали разом з цього.
Владислав в данному випадку повів себе як ображена дівчинка, коли почав таким займатись, я на томість повів себе як серйозна людина, яка поважає в свою чергу замовника, та був впевнений в тому що, ларді видалить цей відгук, бо не вистачає заявки.
Владислав же, показав справжнє своє обличчя, та безвідповідальність в обставині. Делетант, не більше.
Доречі, Владислав полюбляє ще кидати на грощі експедиторів

.