водители хватит ездить за копейки,.......Неделю постоим
Дядьку замало буде " Неделю постоим " , по-друге напевно з машинки інформацію підкидаєте , а ви попробуйте з себе (Неделю постоим ) може щось зміниться... Я сім місяців стояв , думав - капєц ринку перевезень , рухне без мене ... Виїхав дві неділі назад

- що ж ви натворили за півроку без мене ?!?! Уже міжнародні перевезення по ціні солярки ... Ну-ну ... Неделю постоим.....

В слідуючий раз , як будете відкривати нову маразматичну тему , наприклад : мало плотють , давайте їх налякакаємо ( тіпа їжака голою , самі знаєте чим ) , перечитайте форум , там стільки засмальцованих тем по цьому поводу , що навіть мозги не треба напрягати ( тіпа " далой " ) все давно розмусолено , розжовано , розсусолено аж до тошноти . І не підстрікайте із-за спин іти на барикади , шукайте достойну для вас нішу на ринку перевезень ( такі ще є , просто погано шукаєте , а на Ларді ви її ( нішу ) не знайдете , тут один лохотрон ) і не стогніть раді бога !!! Напевно відсотків 70 теперішніх " перевізників " не розуміють що означає слово форум Ларді-Транс , вони знають тільки пошук вантажів і все ! Слова " електронка " , " амортизація " , " чистий прибуток " , " перспектива розвитку " - для них повні хащі , і ваші крики їм ні до чого , вони вас не чують , вони шукають чергову похльобку від табуретки , і ваші воплі тут ніхто не почує...
Така вона жорстока дійсність вантажних перевезень в украйні