Вітаю всіх хто зараз на форумі, а значить і не продаються за 3.00 грн; тому-що пишуть або читають , шкода що нас мало !
Те що державні структури нам не допоможуть це - ФАКТ. На с...ть їм на нас, самі заварили самі і росхльобуйте. Хоча допомога з строни держ.структур повинна і може бути.
Кілька років тому спілкувався з польским перевізником. На передодні у них була такаж ситуація яка зараз і в нас. Але на їхнє щастя держ.посадова верхушка не рівня нашим (горе депутатам)-там менше крадуть.
Так от на держ. рівні питання було всетаки вирішено. Була розроблена система розрахунку, за послуги на перевезення. А тому кожен перевізник , експедитор, по факту демпінгу цін міг звернутись у відповідні структури і реакція була миттева.Не треба було збирати 48 бумажок по даному факту , достатньо було однієї, а можливо і просто дзвінка по телефону для того щоб притягнути ту чи іншу особу до відповідальності за демпінг цін.
Там розуміли , що країна живе не лише газовими трубами і сталепрокатними заводами а й малим бізнесом. А в нас малий бізнес то дійна корова для бюджету-поки вона доїться, яку потім просто заріжуть. На жаль в нас цього не буде-( спасение утопающих дело рук самих утопающих).
Чому нас так ігнорують ?
А чи може існувати держва яку ігнорує населення ?
Може , але в единому випадку - диктатура . Далі поле для роздумів.
Тому бачу на разі лише один вихід з положення , не виїзджати з стоянок, радикальні міри до дармовозів на прникладі випадку в Харкові , шкода звичайно водіїв, алеж інакше не дійде ЦЕ ТОЧНО!!!. На підтвердження цьому є те , що пару днів тому моя машина стояла у Львові І мені запропонували вантаж до Луцька (до дому)аж за 600грн. 150 км. це півтора суток роботи. Як правило даний рейс не опускався нижче 900 грн. Я звичайно відмовився та поїхав поржнім. А на прохання підняти ставку , цитую - (не хотите как хотите у меня на завтра международник возвращается он и за 500 заберёт) і забрав всежтаки , заявка була знята.
PS. КАЖДЫЙ НАРОД ДОСТОИН СВОЕГО ПРАВИТЕЛЯ