ქრ

Совет ремонта двиг. МАН-14.264

პოსტების რაოდენობა — 6
Можу дати совет по двигателю МАН 14.264 по давлению
0
0
გაზიარება

Если не трудно,думаю многим будет интересно знать.
0
0
გაზიარება

Если не трудно,думаю многим будет интересно знать.

?
0
0
გაზიარება
Зі мною може опитні моторісти не согласні но З свого опита можу сказати шо комплект прокладок за (2500грн) не потрібно брати, а особенно прокладку блока і плити. Прокладка це причина через яку не буде давления. При заміні вкладишів обовязково міняти втулки розпредвала. Пишу про проблеми з якими я столкнувся, і про які мені ніхто не міг сказати.
0
0
გაზიარება
Зі мною може опитні моторісти не согласні но З свого опита можу сказати шо комплект прокладок за (2500грн) не потрібно брати, а особенно прокладку блока і плити. Прокладка це причина через яку не буде давления. При заміні вкладишів обовязково міняти втулки розпредвала. Пишу про проблеми з якими я столкнувся, і про які мені ніхто не міг сказати.

Какая именно причина в прокладке?У Вас в Виннице вродебы есть хороший моторист 0673030100
0
0
გაზიარება
Ми робили мотор самі, добросовісно купив комплект прокладок, думаю все предосмотрено, і фірма нормальна. Но ми все зробили, завели,а давления немає, коли по пару раз ми розбирали і збирали і клапан і насос, а давления не було я обзванював всіх моторістів яких я знав і яких давали знакомі мені причини ніхто не сказав. но одна добра людина підказала що треба робити, і все вийшло за 10хв. Прокладка блока і поддона не криє місце перехода заборної труби з картера.
0
0
გაზიარება

შედით სისტემაში, რათა შეძლოთ შეტყობინებების გაგზავნა

ვინ კითხულობს თემას:

მომხმარებელი 0 / სტუმარი 0
ახალი თემები
მსგავსი თემები