Всі ми повині справлятись своІми труднощами!Діло в тому,що тут сизонна робота,тільки тоді коли морози і( зимники стоять)!З травня по жовтень техніка простоює.Я з своІми хлопцями Іздили з Карачяєва на Заполярку пізніше зІзджали з битонки на зимник 370км і на Ванкорське м/р(Красноярський край) там досих пір наші земляки з І-Франківська працюють (вахтовики)Я з повагою відношусь до таких людей(шофирів)які пройшли таку школу,тай раніше старше покоління було набагато опитнішими добрішими і совістю відповідальністю ставились до своєІ роботи !Тай морози тоді стояли набагато суровіші умов практично ніяких, все ремонтувалось в полі(в руках)Також пройшли ті роки,що шофера зупинялись (ставали) самі і питались чи все впорядку з машиною .Тепер будеш стояти на дорозі махати руками,щоб зупинились і ніхто так тобі і не поможе вся надія на самого себе.Читав я багато на форумі які шофера і підприємці(перевізники)Всі жаліються плачуть.Шофера кидають машини, дзвонять іза любоІ непотрібноІ дрібниці часники не платять зарплату своІм вод(хочя мало сомніваюсь значить є на то причини).В основному люди(шофера)приходять на роботу на все готове сів і поІхав,(це не всі такі)а за машиною не дивляться і ставляться як попало,лиш би сьогодні а завтра якось буде...Уважаемые водители ставтесь к своей технике работе хозяевам чесно добросовесно з понеманием ,это ваш хлеб и такой хозяин за вас будет всегда стоять горой и заплотет вам сполна