Az

Робота по тахо

Paylaşımların sayı — 8
Доброго вечора. Як правильно пройти кордон по тахографу, коли на ньому черга 5 км (кожного разу потрібно під'їжджати)?
0
0
Paylaşmaq
Ставишь магнит и едишь....
0
0
Paylaşmaq
Доброго вечора. Як правильно пройти кордон по тахографу, коли на ньому черга 5 км (кожного разу потрібно під'їжджати)?

По правилам, через 15 годин роботи, навіть, якщо ви не пройшли колійку, необхідно закрити дзеркала і лягати спати, відпочивати водію рівно на 11 годин, після чого продовжити рух в колійці ще на 15 годин. Якщо ви простояли в колійці 6 годин, оформлювалися ще 4 години, то після цього ви можете ще проїхати 5 годин і стати на відпочинок на 11 годин.
0
0
Paylaşmaq

Дякую. Але магніт не маю бажання ставити. Якщо підключитись до комп'ютера все буде видно!
0
0
Paylaşmaq

По правилам, через 15 годин роботи, навіть, якщо ви не пройшли колійку, необхідно закрити дзеркала і лягати спати, відпочивати водію рівно на 11 годин, після чого продовжити рух в колійці ще на 15 годин. Якщо ви простояли в колійці 6 годин, оформлювалися ще 4 години, то після цього ви можете ще проїхати 5 годин і стати на відпочинок на 11 годин.

Дякую. Я правила знаю. А якщо просрочив на 1,5 год., 16,5 загальний робочий час (хоча їзди там 2-3 год), можна ззаді написати "кордон". Просто не дуже сильно ти і станеш на відстій коли ти стоїш в колії.
0
0
Paylaşmaq

Дякую. Я правила знаю. А якщо просрочив на 1,5 год., 16,5 загальний робочий час (хоча їзди там 2-3 год), можна ззаді написати "кордон". Просто не дуже сильно ти і станеш на відстій коли ти стоїш в колії.

В колійці водії, які стають у відстій, закривають дзеркала, це свідчить для решти, що машина стоїть у відстої та її можна об"їзджати. Якщо ви все ж таки пропрацювали 16,5 годин, то ви стаєте на перерву в 11 годин і їдете. Я переконаний, що перевіряючий не зовсім буде прискіпливо вдивлятися до проходження кордону, але головне стати на 11 годин після проходження кордону.
1
0
Paylaşmaq
ВЫ когда спать ложитесь тоже себе на БАШКУ магнит кладете...
2
0
Paylaşmaq
Akkaunt silindi

А что есть то??? :D Магнит не съедобен.:blink:
1
0
Paylaşmaq

Mesajlar göndərmək imkanı üçün avtorizədən keçin

Mövzunu kim oxuyur:

İstifadəçi 0 / Qonaq 0